Izrada novih i redizajniranje postojecih sajtova, Online prodavnice, Radio streaming, Aplikacije za mobilne, Internet marketing

BE ON-LINE

*

20+ GODINA ISKUSTVA SU NAŠA PREPORUKA 

O NAMA

DIGITAL MARKETING SOLUTION

*

Predstavljamo tim web dizajnera, programera, fotografa i stručnjaka za web marketing. Zajedno radimo sa ciljem da i najzahtevnijim klijentima, pružimo maksimalno jer se jedino tako može očekivati uspeh.

*

Sajtove radimo zato što volimo da kreiramo nešto što će biti prepoznatljivo. Svakom projektu pristupamo sa najvećom pažnjom. Zajedno sa klijentima dolazimo do formule koja će postaći prodaju a time i povećati zaradu i proizvodnju. Poštujemo dogovorene rokove 100%.

*

Do sada smo uspešno realizovali desetine projekata, od web prezentacija, radio striminga, do kompleksnih on line prodavnica. Kontaktirajte nas, bilo da želite prezentaciju firme i/ili proizvoda, online prodavnicu ili neki drugi vid reklame na internetu i potrudićemo se da opravdamo poverenje.

100%  WEB SOLUTION  & BRANDING

  • Izrada prezentacionih sajtova i online prodavnica
  • Održavanje sajtova
  • Vođenje profila na duštvenim mrežama
  • Radio streaming
  • Brendiranje

Za vas ćemo registrovati, izraditi i optimizovati sajt.
Ukoliko želite kompleksna rešenja online prodavnica, rtv streaming, mobilnu aplikaciju, ssl+ zaštitu podataka, optimizaciju 
ili kosultaciju o pravilnom oglašavanju na internetu kontaktirajte nas. Preferiramo - kontakt formu.
Prilikom izrade sajta koristimo najnovija dostignuća u oblasti web dizajna, aktivno učimo i usavršavamo se u cilju praćenja novina
kako bi klijentima pružili maksimum.  Posebnu pažnju posvećujemo najnovijim trendovima vođenja profila na društvenim mrežama.

REFERENCE

OD DAVNINA JE PRAVILO - PREPORUKA JE NAJBOLJA REKLAMA. 

PRED VAMA JE SAMO MALI DEO FIRMI SA KOJIMA IMAMO NAJDUŽU SARADNJU.

SVAKAKO CILJ NAM JE DA PRATIMO RAZVOJ NOVIH DIGITALNIH PLATFORMI, NA KOJIMA SE PRAVILA OGLAŠAVANJA MENJAJU SKORO SVAKOG MESECA.

ZNANJE NADOGRAĐUJEMO VELIKIM ISKUSTVOM I PREDANIM RADOM.

POSAO NE "ODRAĐUJEMO" VEĆ U STALNOJ KOMUNIKACIJI SA POSLODAVCIMA TRAŽIMO NAJBOLJE REŠENJE ZA PREDSTAVLJANJE NA INTERNETU.

MI GRADIMO

POVERENJE

Internet može da vam ojača ili oslabi brend, to prvenstveno zavisi od načina na koji prilazite potencijalnim kupcima.

Trudimo se da za svaku firmu koju zastupamo na internetu napravimo posebnu strategiju jer od toga zavisi kako će biti ocenjena - to može biti samo najveća ocena.

BUDITE PRIMEĆENI
NA INTERNETU !

Ukoliko želite da nas angažujete možete nas pozvati na telefon 064 999 22 74 ili nam pišite.

Svi naši sajtovi su jedinstveni. Napravljeni isključivo za potrebe klijenta i vidljivi su na svim platformama i uređajima.

Ne zadovoljavamo se standardima, uvek težimo
maksimumu! Posebna ponuda uz nove sajtove
BESPLATNO dobijate poddomen:  *vašafirma.novipazar.biz

PIŠITE NAM

All Rights Reserved © NPNET & ESCALATE